Το βλέπεις, το χαιδεύεις, πρώτα με το βλέμμα και μετά με ταδάχτυλα. Απλώνεις το χέρι και, αργά αργά, το φέρνεις κοντά σου.Το γεύεσαι πριν ακόμη το αγγίξεις με τη γλώσσα, και νιώθεις τοάρωμα, τη γεύση του να γεμίζουν την ανάσα σου. Και τότε, μόνοτότε, το πλησιάζεις απαλά στο στόμα σου και το κάνεις δικό σου.Κι η ανάμνησή του μένει για πάντα μέσα σου και σε ακολουθείμέχρι το τέλος της ζωής σου. Είναι ο μεγαλύτερος γευσιγνώστηςστον κόσμο, ο Πάπας της γαστρονομίας.